Каталог / Месо и Птици / Кайма
Народен Кайма за Принцеси с кашкавал
Народен Кайма за Принцеси с кашкавал
250g
Обща сума
€1.90 €1.90 за 1 бр.
- - +
Купи
Народен Кайма за Скара
Народен Кайма за Скара
275g
Обща сума
€1.90 €1.90 за 1 бр.
- - +
Купи
Народен Кайма за Принцеси
Народен Кайма за Принцеси
275g
Обща сума
€1.90 €1.90 за 1 бр.
- - +
Купи
Народен Кайма Универсална
Народен Кайма Универсална
250g
Обща сума
€1.90 €1.90 за 1 бр.
- - +
Купи
Месарите Лукс Кайма 70/30
Месарите Лукс Кайма 70/30
500g
Обща сума
€5.00 €5.00 за 1 бр.
- - +
Купи